Bar Restorant "PANORAMA"
3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31
Adresa: LAGJA NR.2 KSAMIL SARANDE

Sherbime Kushte
Zone plazhi
Shezllone me qera 
Buze detit
Prodhime te fresketa deti

Pershkrim
Ketu mund te gjeni prodhime deti mishi te gatuara ne zgare ushqime te ndryshme te fresketa dhe me cmime mjaft te mira. Panorama ju offron dhe shazllona me qera si dhe varka per te kryer nje shetitje te kendeshme.
Kontakt
+355697240248
Ju sugjerojmë

Hotel "Bujari"