Hotele

duke nisur nga
20€
Hotel "PELOD"
LAGJA NR.1 KSAMIL SARANDE

,

Hotel "PELOD" ju ofron dhoma te pershtateshme per 2 deri 4 persona, te paisura me kend gatimi, kondicioner, TV kabllor, Wi-Fi, frigorifer, tualet ne dhome, parking i garantuar.


duke nisur nga
20€
Hotel "META"
LAGJA NR.3 KSAMIL SARANDE

Hotel "META" ofron dhoma pushimi per dy dhe tre persona, apartament 1+1, apartament 2+1, parking si dhe nje pamje te mrekullushme te detit Jone. ,Dhomat jane te paisura me krevat dopjo dhe nje teke,tualet ne dhome, garderob, dy komodina, frigorifer, televizor, klima, kend gatimi.

duke nisur nga
20€
Hotel Restorant "JON"
LAGJA NR.3 KSAMIL SARANDE

Hotel Restorant "JON" ndodhet ne qender te Ksamilit prane sheshit "Miqesia". ,Hotel Jon ofrone dhoma te paisura  me krevat dopjo ose dy tek, kondicioner, minibar, Wi-Fi, tualet ne dhome, parking i garantuar.

duke nisur nga
30€
Hotel "DRILONI"

LAGJA NR.3 KSAMIL SARANDEHotel "DRILONI" ofron dhoma te paisura me nje krevat dopjo dhe nje tek, televizor, klima, minibar, tualet ne dhome. Cmimi i dhomave eshte per dy persona, ne te perfshihet dhe mengjesi plus nje vakt tjeter sipas zgjedhjes. ,

Shtëpi

duke nisur nga
15€
"ZACA"
Lagja Nr. 3

,

Shtepi private nje kate me kater dhoma te paisura me nje krevat dopjo, nje teke, kende gatimi, tualete ne dhome .

Shtepia ndondhet ne Lagjen Nr.3 Ksamil, vetem 50 m prane detit.


Dhoma pushimi

duke nisur nga
20€
RIVIERA
LAGJA NR3 KSAMIL SARANDE

,Riviera ju ofron dhoma pushimi me mundesi akomodimi  per tre deri pese persona si dhe nje apartament i pershtatshem per nje famije te madhe.

duke nisur nga
20€
"RRAPOLLARI"
LAGJ NR.3 KSAMIL SARANDE

,Ju ofrojme dhoma me kend gatimi, dhome plus guzhine e pershtatshme per 4 deri 5 persona te paisura me kondicioner.

duke nisur nga
20€
"ILIO"
LAGJA NR. 1 kSAMIL SARANDE

,Dhoma pushimi me kend gatimi dhe pa kend gatimi. Apartament 1+1 me kend gatimi, televizor, frigorifer. Ne katin perdhe ndodhet nje internet kafe.

Ju sugjerojmë

Hotel "Bujari"